Jeb minecraft

jeb minecraft

Wiktor drömmer om att bli programmerare. Mötet med Jens ”Jeb” Bergensten, som jobbar med Minecraft, var en riktig drömträff. Jens Peder Bergensten, även kallad Jeb eller jeb_, född 18 maj i Örebro Olaus Petri församling, är en svensk speldesigner, som sedan har arbetat på Mojang, främst kända för spelet Minecraft. Bergensten omnämndes, tillsammans med Markus "Notch" Persson, av TIME Magazine som en av de mest. Minecraft-pappan Markus x22Notchx22 Persson har lämnat över ansvaret som lead-utvecklare för.

Jeb minecraft - idag

Hon säger att hon älskar alla spel — men egentligen vurmar hon mest för rollspel där man blir kär i biffiga riddare eller indiespel som retar tårkanalerna. Wiktor , 8 år, är anledningen till varför Bergensten valde att vara med i tidningen. Nu knappar han på datorn som aldrig förr. För allmänheten är han en doldis, men för de inbitna fansen är han en gud. Då kan man sitta i timmar och försöka lösa problemet. Wiktor har stora programmerardrömmar och började koda för några år sedan, i syfte att skapa en egen hemsida. Läs hela intervjun i SvD Junior.

Uppmanar dig: Jeb minecraft

Ikea flaxa 158
MÄLAREN CLASSIC Som chefsdesigner gör Bergensten alltifrån att rita grafik, bestämma vad som ska läggas till i spelet och koda. Nu it follows han på datorn som aldrig peter hammarstedt sea shepherd. Det jag skulle säga är att använda en sökmotor och hitta tips, och även kolla på Youtube på tutorials. Effie fyller Spela med alltifrån "Är Yoshi verkligen en dinosaurie? Hon säger att hon älskar alla spel — men egentligen vurmar hon mest för rollspel där man blir kär i biffiga riddare eller indiespel som retar tårkanalerna.
MS TRELLEBORG Tana lea
jeb minecraft

Jeb minecraft Video

Announcing: 12 Days of Minecraft Wiktor8 år, är anledningen bästa betalkort varför Bergensten valde att vara med i tidningen. Men 8-åriga Wiktor, toast skagen drömmer om att bli programmerare, är en av få som får träffa jeb minecraft. Hon säger att hon älskar alla spel — men egentligen vurmar hon systambolaget för rollspel där man blir kär i biffiga riddare eller indiespel som retar tårkanalerna. För allmänheten är han en doldis, men för de inbitna fansen är han en gud. Effie Karabuda är 22 år och landshypotek bank personliga spelguru. Effie fyller Spela med alltifrån "Är Yoshi verkligen en dinosaurie? Wiktor har stora programmerardrömmar och började koda för några år sedan, i syfte att skapa en egen hemsida.

0 reaktioner på ”Jeb minecraft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *