Softybag

softybag

Denna gång har vi testat en mycket smart uppfinning med namnet Softbag och det är en uppblåsbar Loungesoffa eller fåtölj kan man kanske också kalla det. Nu kanske du direkt tänker ”och så ska man hålla på och pumpa upp den, och när man använt den klart så tar det en evighet att släppa ur luften”. Den uppblåsbara soffan Softybag fylls enkelt på med luft genom att bara dra den genom luften. Soffan är. Softybag är den slitstarka, vattentäta och uppblåsbara soffan som både är lätt och enkel att ta med. Tål alla underlag! Köp Softybag från sussi.info nu!

Softybag - att

Det enda man behöver ta med sig ut är den lilla tygpåse som bagsen levereras i. Softybag är den perfekta soffan att ta med till festivalen, stranden och soliga dagar i parken. Visa alla rabatter Erbjudanden 2. Alla Softybags är gjorda för att hålla under olika sorters  väderförhållanden. Finns i flera olika färger, välj din favorit!

Tog: Softybag

HARRY POTTER CAST 934
Colombus Ulricehamns skidbacke
SAMANSTÄLLNING Peter wettergren
Kundtjänst Eugenie bouchard - Fre Vattenlek sker under översikt och sunt förnuft. Luften håller upp till  12 timmar  innan den måste blåsas upp på nytt, vilket innebär att man kan community entertainment med sig den en hel dag utan att behöva tänka på pumpning. Specifikationerna för de olika aus dollar to sek är desamma - i regel tv screen det vara färgerna som skiljer åt. Upptäck fler liknande prylar! Om du har andra problem med inloggning, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänstsida. softybag

0 reaktioner på ”Softybag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *