Dokument inifrån

dokument inifrån

Undersökande dokumentärer som tar pulsen på det svenska samhälllet. Samtal med Max Martin i Cheironstudion om USA-framgångar. Dokument inifrån. Undersökande dokumentärer som tar pulsen på det svenska samhället. Svenska undersökande dokumentärer som avslöjar, berör och utmanar – om kirurgen som charmade en hel värld med sina plaststrupar, om en asylsökande vid namn Snowden eller om generalerna som bestämde.

Dokument inifrån - och

En dokumentärfilm som handlar om illegala invandrare i Europa. Du kan hjälpa till genom att tillföra sådan. Eller är vi redan med, i praktiken? Bland annat besöktes Flextronics fabriker i Ungern samt i Zhuhai i södra Kina. Do the articles of Paolo Macchiarini reflect reality? Såväl borgerliga som socialdemokratiska regeringar i Sverige har sedan talet genomfört åtgärder för att hålla nere löneökningarna i landet. Språk Lägg till länkar.

Dokument inifrån Video

Dokument inifrån Thomas Quick - Så skapas en seriemördare

Dokument inifrån - Sverige kommer

Två föräldrars osannolika kamp för att rädda en dotter Anki och Pasi älskar amerikanska bilar och hårdrock. Svenska undersökande dokumentärer som avslöjar, berör och utmanar — om kirurgen som charmade en hel värld med sina plaststrupar, om en asylsökande vid namn Snowden eller om generalerna som bestämde att hela svenska försvaret skulle ta timeout. Språk Lägg till länkar. En analys av välfärdsutvecklingen i Sverige. Dokument inifrån Undersökande dokumentärer som tar pulsen på det svenska samhället Svenska undersökande dokumentärer som avslöjar, berör och utmanar — om kirurgen som charmade en hel värld med sina plaststrupar, om en asylsökande vid namn Snowden eller om generalerna som bestämde att hela svenska försvaret skulle ta timeout. Anki och Pasi älskar amerikanska bilar och hårdrock. Ett reportage om Folkpartiets nya q5 Liberalerna omvandling. Programmet hade premiär den 9 september Filmen vann både guldspaden i riks-TV och Kristallen som "Årets granskning". Eller är vi redan med, i praktiken? Dokumentär om Wikileaks diplomatläcka Do avanza fingerprint forum articles of Paolo Macchiarini reflect reality? dokument inifrån

0 reaktioner på ”Dokument inifrån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *