Alice b

alice b

Efter avslöjandet om att Alice B inte fick betalt för att spela innan Håkan Hellström på Ullevi erbjöd Live Nation henne en summa pengar. Johan träffar Alice B inför släppet av hennes album Så unga, som bearbetar sorgen efter en separation med den stora kärleken. Men stjärnskottet Alice B fick inga pengar – och efter konserten nekades hon till den stora efterfesten. – Det är läskigt att utmana Håkan Hellströms imperium genom att berätta, jag vet inte vad som kommer hända nu, säger hon. Via sin officiella Facebooksida svarar artisten att han är besviken på hur detta. alice b

Alice b - torsdagen

Det var som att jag inte varit där. Då stod hon bakom scenen och hoppade. Där kan man bara avsluta kontakten om den andra inte kan accepter en för den man är. Besvikna åskådare blev snuvade på Jas-planen - Monikas ilska — över synen på vägrenen. Han lämnar AIK — klar för rivalen.

Alice b - som

Sedan ska ens vänner och främst föräldrar acceptera och förstå, och det kan i vissa fall vara en minst lika svår process. Håkan sjöng första versen, han sjöng den andra. Inte i boken, inte i filmen, inte i skivan, ingenstans är det ett tack eller nåt. Specialbehandlad efter huvudskadan - Nu har kärleken till musiken fått sig en törn. Hon berättar att hon skickat ett argt sms till journalisten som hon hade pratat med i oro för att hon skulle framstå som osympatisk. Läs fler krönikor av Julia Mjörnstedt Karlsten.

0 reaktioner på ”Alice b

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *